Blog

Door Redactie, 05/28/2015 - 14:31

Je kent het wel. Je loopt nietsvermoedend door de stad en opeens kom je de liefde van je leven tegen. Je weet direct dat jullie hoe dan ook ontzettend gelukkig worden samen en op dat moment voelt het voor eeuwig.

Er is echter een klein probleem: hoe moet je je nieuwe liefde combineren?

Door Dennis, 05/07/2015 - 13:56

Deze zomer staat helemaal in het teken van de geïnspireerde hippie look. Maak plaats in jouw garderobe of vul hem aan met onderstaande key-items.

Bloemenprint
Een trend wat elk jaar terugkomt is de bloemenprint. Dit keer niet in romantische vorm, maar in modernistische vormen en kleuren. Ben je toch op zoek naar een lieflijke look? Ga dan voor een mooi jurkje met bloemenprint.

Door Lynda Schutten, 01/11/2015 - 14:32

Het nieuwe jaar vraagt om een nieuwe stijl. Maar hoe is dit te combineren met jouw goede voornemen voor dit jaar om slimmer met je geld om te gaan? Het aanschaffen van nieuwe kleding hoeft echt niet duur te zijn. Met weinig geld kun je nog steeds in jouw favoriete merk of designer item shinen. De Ruilhoek Online geeft jou een paar tips om je voornemen dit jaar wel vol te houden en er toch nog fashionable bij te lopen.

Door Lynda Schutten, 12/18/2014 - 12:45
Mannelijke kleding stijl

In 1913 werd voor het eerst de wijde broek voor vrouwen ontworpen.
Deze trend heeft zich in die jaren voortgezet, maar was nog steeds shockerend voor veel conservatieve mensen. Steeds meer ontwerpers hadden deze trend in hun collectie, zoals Yves Saint Laurent, die in 1966 de eerste vrouwelijke smoking ontwierp en hier erg bekend mee is geworden.

Door Lynda Schutten, 12/05/2014 - 11:47
designer hakken

Met de feestdagen in het vooruitzicht ben je vast al bezig met het zoeken naar de perfecte schoenen voor onder je outfit. Kies je voor comfort of ga je de uitdaging aan en neem je toch die killer heels?
Ik hoor je denken….Hier kan ik nooit een avond op lopen. Zal ik dan toch die extra comfortabele flatjes meenemen?
Doe maar niet, die grote tas flatteert waarschijnlijk toch niet.