Budget shoppen - Tips om slimmer met je geld om te gaan

Door Lynda Schutten, 01/11/2015 - 14:32

Het nieuwe jaar vraagt om een nieuwe stijl. Maar hoe is dit te combineren met jouw goede voornemen voor dit jaar om slimmer met je geld om te gaan? Het aanschaffen van nieuwe kleding hoeft echt niet duur te zijn. Met weinig geld kun je nog steeds in jouw favoriete merk of designer item shinen. De Ruilhoek Online geeft jou een paar tips om je voornemen dit jaar wel vol te houden en er toch nog fashionable bij te lopen.

Weet wat je hebt
Duik eerst je eigen kledingkast in. Gegarandeerd dat er nog zoveel items in zitten die goed te combineren zijn. Bedenk welke stijl jij graag zou willen. Kijk wat er in jouw kast nog te halen valt en maak een plan van items die je echt nodig hebt om deze stijl te realiseren. Dit voorkomt impuls aankopen en een nieuwe eyecatcher geeft je oude outfit direct een upgrade!

Tijdloos
Sla hele trendgevoelige kleding items over. Elk seizoen is er weer iets anders hip, en dan ligt het kledingstuk dat jij twee maanden geleden nog gekocht hebt te verstoffen in de kast. Koop alleen mooie tijdloze stukken van goede kwaliteit. Hier mag je best wat meer aan uitgeven, want deze gaan jaren mee. Heb je eenmaal de basis in huis, dan kun je voor de nieuwste mode items ook shoppen in de goedkopere kledingketens.

Kledingbibliotheek
Dit is nog een vrij nieuw concept, maar in Utrecht en in Amsterdam zijn er kledingbibliotheken gestart. Hier kun je tweedehands designer kleding huren tegen een maandelijks bedrag. Kijk voor meer informatie op: www.dekledingbibliotheek.nl en www.lena-library.com

Shop tweedehands designer items
Uiteraard wil je ook een uniek designer stuk in eigen bezit hebben. In tweedehands winkels zijn er veel mooie spullen te vinden. Bij de Ruilhoek wordt er voor jou al een strenge selectie gemaakt die erg gericht is op het huidige modebeeld en tijdloze stukken. Bij de Ruilhoek Online wordt er specifiek gefilterd op dure merken en designer kleding.

foto budget shoppen.jpg

Geld verdienen?
Om dit jaar helemaal goed van start te gaan, verdien geld met kleding die jij al een tijdje niet meer draagt. Heb jij mooie stukken? Stuur ze dan kosteloos op naar De Ruilhoek Online. Lees hier de voorwaarden.