Column: Outfit combineren

Door Redactie, 05/28/2015 - 14:31

Je kent het wel. Je loopt nietsvermoedend door de stad en opeens kom je de liefde van je leven tegen. Je weet direct dat jullie hoe dan ook ontzettend gelukkig worden samen en op dat moment voelt het voor eeuwig.

Er is echter een klein probleem: hoe moet je je nieuwe liefde combineren?

Het gebeurt immers ontzettend vaak dat ik in mijn blinde verliefdheid even niet besef dat mijn kledingstukken altijd in zijn voor een driehoeksverhouding of een kwartet. Met alleen het perfecte rokje kom je nergens. Er moet een minstens zo’n perfect shirt bij om je te laten stralen.

Je kunt gaan pruilen om het feit dat je je nieuwe liefde niet meteen aankunt of de stad in gaan om je hele maandsalaris maar meteen op te maken aan de ultieme combinatie. Je kunt het echter ook slimmer
aanpakken.
Hoe? Dat ga ik vertellen.

Het eerste wat ik doe zodra ik de liefde van mijn leven heb gevonden is bedenken wat er mooi bij staat en wat ik al in mijn kast heb hangen. Negen van de tien keer krijg ik dan helaas wel een black-out en ben ik ineens compleet vergeten wat er in mijn kast ligt of kan ik alleen maar aan het witte T-shirt denken van de Zeeman die mijn nieuwe rokje totaal naar beneden zal halen.

Ik heb twee nieuwe beste vriendinnen. Pinterest en Tumblr. Stel je voor: je hebt een geweldig rokje gekocht met de Engelse ruit die we volgens een aantal grote modehuizen moeten gaan dragen. Je zoekterm wordt dan: "plaid skirt outfit". Binnen 5 seconden floepen er allemaal meisjes op je beeldscherm die het hipste outfitje hebben met een rokje bijna identiek aan de jouwe, met daarbij het tofste shirt en een prachtig paar schoenen. Warempel! Als je nog even wat beter kijkt naar de meisjes zie je dat ze het rokje hebben gecombineerd met een trui die ontzettend veel lijkt op die ene lang vergeten trui die al een tijdje in jouw kast stof ligt te happen!

Of ze hebben gewoon het zwarte hemdje aan waar je er zelf ook twintig van hebt.

Word je toch niet gelukkig van al deze combinaties en heb je net die ene outfit foto gekozen waarop het meisje precies aanheeft wat jij allemaal niet hebt?  Kom dan gewoon naar De Ruilhoek of neem een bezoekje aan De Ruilhoek Online, wij hebben een heleboel kledingstukken die passen bij jouw grote liefde. Dat jullie maar lang en gelukkig samen mogen zijn. Mocht dat niet lukken wij zijn altijd in voor een partnerruil.

Door: Charlotte Dubbeld, bedrijfsleidster De Ruilhoek