Over ons

WIE ZIJN WIJ

MISSIE
Jaarlijks wordt er zo'n 80 miljoen kilo aan kleding geproduceerd en alleen al in Nederland gooien we samen zo'n 235 miljoen kilo textiel weg. Vaak zit daar kleding bij dat maar een aantal keer gedragen of zelfs ongedragen is. Waarom zou je dit weg gooien? Zoveel redenen om dat niet meer te doen. Ten eerste kan je er zelf geld mee verdienen, ten tweede maak je iemand erg blij met jouw ongedragen items en ten derde draag je bij aan het verbeteren van het milieu. De Ruilhoek online geeft deze kleding een tweede leven. Iedere dag wordt er een strenge selectie gemaakt om een aanbod te creëren die bestaat uit kwaliteit, betaalbaar is en past in het huidige modebeeld. Overige kleding dat niet geschikt is voor de verkoop online wordt aangeboden in de fysieke winkel De Ruilhoek of wordt geschonken aan het goede doel.

DE RUILHOEK ONLINE
De Ruilhoek Online is een zelfstandige onderneming die voort vloeit uit de fysieke winkel De Ruilhoek. De Ruilhoek bestaat ongeveer 40 jaar en is een van de grootste tweedehands kledingwinkel in Amsterdam.
Vanuit onze bedrijfsruimte in Amsterdam IJburg richten wij ons op unieke " zo goed als nieuwe" designerkleding die aangeboden wordt voor maximaal eenderde van de nieuwprijs.
Door middel van De Ruilhoek Online kunnen wij nu niet alleen bemiddelen in de regio Amsterdam maar ook onze ervaring aanwenden voor de inbreng en verkoop van designerkleding in heel Nederland.
In de afgelopen jaren heeft De Ruilhoek een groot klantenbestand opgebouwd van meer dan 10.000 inbrengers die voldoen aan de hoge inbreng-eisen van de winkel. Naast de nieuwe inbreng kunnen wij nu ook topstukken van deze inbreng online aanbieden.

Wil jij je items verkopen via De Ruilhoek Online? Lees dan hier hoe het werkt.